Welkom op de website van Gerard Voorburg,
hoveniersbedrijf uit Hoogland. 
 
Na verschillende jaren bij een boomverzorgingsbedrijf en later hoveniersbedrijf te hebben gewerkt, werd het tijd voor een volgende stap. De kennis die ik bij deze bedrijven heb opgedaan werden gebundeld in een eenmanszaak onder mijn eigen naam: Gerard Voorburg.

 
U kunt bij Gerard Voorburg terecht voor een breed scala werkzaamheden
 

Tuinrenovatie GROOT
 
Voor een renovatie van uw tuin kunt u bij Gerard Voorburg terecht voor o.a. metselwerken, plaatsing van een schutting, poortdeur, plaatsen van een haag, het opnieuw opzetten van beplanting, het totaal leeghalen van uw tuin en deze opnieuw aanleggen naar uw wensen.
Ook plaatsen wij tuinhuizen en realiseren wij prieëlen hetzij gemetseld of van duurzaam hout.
Vlonders en beschoeiïngen behoren ook tot de mogelijkheden.

Onderhoud GROOT
 
Zowel voor particulieren als bedrijven is Gerard Voorburg het adres voor o.a. snoeiwerk, bladvrij maken, onderhoud van uw gazon, bemesten en het reinigen van bestrating en vlonders.

Snoeien GROOT
 
Het snoeien of verwijderen van bomen, versnipperen van takken en het wegfrezen van stobben is ook voor Gerard Voorburg geen probleem.

Bestratingen GROOT
 
Voor alle voorkomende bestratingswerkzaamheden kunt u terecht bij ons. Ook het repareren of het opnieuw aanleggen van bestrating behoort tot de mogelijkheden.

Bel 06 515 345 70 voor een vrijblijvende afspraak,
mailen kan natuurlijk ook:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.